”Voor BEREND BREEBAART is geen plaats voor stugheid in DESIGN. Een constante evolutie is WAT MIJ INSPIREERT”.

Over BEREND

“NAAR MIJN DENKEN IS ER is geen plaats voor starheid in DESIGN. Een constante evolutie is WAT INSPIREERT.”

Berend Breebaart, oprichter van Studio Berend Breebaart, is een Nederlandse ontwerper die veelzijdige, ervaringsgerichte woon-, horeca-, commerciële en winkelomgevingen creëert, evenals uitgebreide collecties van lifestyle-productontwerpen. Met de demonstratie van provocerende concepten en expressieve verhalen die kenmerkend zijn voor zijn diverse werk.

Een meerlagige, stimulerende zintuiglijke ervaring staat centraal in Breebaarts ontwerpaanpak. Door een verkenning van materialiteit, kleur, vormen en een intuïtieve nevenschikking van hedendaags en vintage, architectonisch en organisch, grafisch en instinctief, creëert hij een schat aan ervaringen in elke ruimte. Berend Breebaart gelooft dat het eren van historie, omgeving en vormgeving noodzakelijk is om de grenzen te verleggen en de regels uit te dagen.

Tot de meest opvallende projecten van Berend Breebaart behoren opdrachtgevers voor woningen op maat, reclamespots en maatschappelijke projecten. Berend ontwerpt momenteel producten voor een nieuw tijdperk van duurzaam wonen met een onderscheidende visie van authentieke culturele onderdompeling en locatiespecifiek ontwerp.

Berend volgde zijn opleiding interieur, bouwtechnische bedrijfskunde en vormgeving en is circulair in(ex)terieurontwerper.

Follow @Berend Breebaart on Instagram

Visit Instagram

“Build the best product, cause no unnecessary harm, use business to inspire and implement solutions to the environmental crisis.

You have the power to change the way how furniture is made.