We don’t only make things sustainable. We make them beautiful as well.

De missie

100% hergebruik is het streven om interieurproducten te maken. Van consument tot producent willen wij inspireren. Inspireren om anders met spullen en materialen om te gaan. Alleen samen kunnen we de wereld veranderen!

Onze Waarden

 

Research

We weten dat deze bedrijfsactiviteit -van verlichting tot meubilair- een deel van het probleem is. Daarom werken we alleen met bestaande materialen. We werken gestaag om als bedrijf een voorbeeld te zijn voor anderen om te inspireren en te delen wat we hebben geleerd. We willen niet alleen minder kwaad doen, maar juist meer goed!

Design

Onze waarden weerspiegelen die van een bedrijf dat is opgericht door een groep ontwerpers en reizigers, en de minimalistische stijl die ze uitdragen. De benadering die we volgen ten aanzien van productontwerp toont een voorkeur voor eenvoud en bruikbaarheid.

Build

De uitdagingen waar we als samenleving voor staan, vragen om leiderschap. Zodra we een probleem identificeren, handelen we. We omarmen risico’s en handelen om de stabiliteit, integriteit en schoonheid van de planeet aarde te beschermen en te herstellen.

Onze Impact

De misssie van Studio Berend Breebaart is om 100% hergebruik na te streven bij het maken van de  interieurproducten. Om dat te bereiken, volgen we onze routekaart. Maar hoe ver zijn we nou precies en hoeveel impact maken we eigenlijk? Goeie! Daarom hebben we er hard aan gewerkt om de stappen die we zetten nog duidelijker te maken en om ze te meten. Zo kun jij precies zien hoeveel impact Studio Berend Breebaart maakt. De belangrijkste impactresultaten van 2021 zie je hier.

Projecten

Klanten