Algemene Voorwaarden

Wanneer je een bestelling plaatst ga je automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden.

Alle bedragen zijn exclusief bezorg- en verzendkosten.
Alle artikelen zijn in vintage staat. Kleine gebruikssporen, die absoluut niet storend zijn, zijn normaal. Mocht een artikel significante beschadigingen hebben, dan wordt dit altijd bij het artikel vermeld.

Verzenden:
Artikelen waar bij verzendkosten worden vermeld kunnen worden verzonden. Deze artikelen worden verstuurd via pakketpost van Post NL. Na dat u een bestelling heeft geplaatst kiest u voor de optie betalen met ideal. Nadat het bedrag is ontvangen word de bestelling binnen 5 werkdagen verstuurd.

IBAN bankrekeningnummer : NL61 KNAB 0255 5162 07
t.n.v.: B.Breebaart
Onder vermelding van: Order nummer en product omschrijving.

 

Afhalen
Alle artikelen kunnen op afspraak in de winkel worden opgehaald. De gewenste artikelen kunnen bij het afhalen contant of bij voorkeur met pin worden betaald. Neem contact op voor het maken van een afspraak via e-mail. info@berendbreebaart.nl
Pas nadat er een afspraak is gepland is u bestelling bevestigd. De bestelden artikelen worden tot maximaal 2 weken na betaling apart gezet, tenzij anders schriftelijk overeengekomen. Na dit termijn vervalt het recht op levering.
In de winkel is er mogelijkheid tot pin betaling.
Artikelen die afgehaald worden kunnen ook vooraf betaald worden. Het bedrag kan overgemaakt worden op onderstaand rekeningnummer. Als het volledige bedrag is ontvangen kan de bestelling worden opgehaald.
IBAN bankrekingnummer : NL61 KNAB 0255 5162 07
t.n.v.: B. Breebaart
Onder vermelding van: Order nummer en product omschrijving.

Bezorgen
Bezorgen van artikelen kan in sommige gevallen tegen vergoeding. Neem hiervoor contact op via e-mail. info@berendbreebaart.nl

Retourneren:
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 – €13,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan STUDIO BEREND BREEBAART geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@berendbreebaart.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

STUDIO BEREND BREEBAART behoudt het recht om retouren te weigeren of om slechts een gedeelte van het bedrag te vergoeden indien het vermoeden bestaat dat de producten door de klant of derden zijn gebruikt of beschadigd.

BEREND BREEBAART is niet aansprakelijk voor eventuele typefouten en behoud het recht om prijzen aan te passen.